I går fik vi aioli til aftensmaden. Jo, jeg tror det bliver en fin lille forret til en aften, hvor der også skal være plads til and med rødkål og brunede kartofler samt ris a la mande til dessert
Indlægget Syltet rødkål tiljuleaften (og råd til mindre sukker) blev vist første gang den Foodbaby. I den anledning får du en lækker og hurtig opskrift på syltet rødkål, og et lille fif til at tilsætte mindre sukker
I aftes kogte jeg en fond tilandesaucen og puttede i fryseren. Du kan også vælge at skille noget af fedtet fra, men dette kan også gøres, når du laver den færdige andesauce
december, og alle glæder sig til at være sammen med deres familier. Jeg skal selv ud til min mormor og morfar, men har lovet at tage ris a la manden med for at aflaste deres køkken en smule
Den er rigtig lækker og frisk til grillmad om sommeren. Min mor er fra Skotland, så i min familie får vi altid kalkun med waldorfsalat juleaften, dog er waldorfsalat ikke noget jeg forbinder med julemad og den kan sagtens serveres på andre tidspunkter af året
Det er efterhånden blevet en fast tradition for mig, at lave en kålsalat til vores juleaften. Hak mandler og hasselnødder groft og tilføj dem til rødkålssalaten
Andebryst – Der er nok mange, der mener, at and er noget, man spiser til mortens og/eller juleaften. Men vi behøver jo ikke stege hele anden, fordi vi får lyst til at spise and
Den er oplagt at servere til julebordet, enten juleaften eller til julefrokoster. Det gav mig lyst til, at eksperimentere lidt med en salat der både kan spises i løbet af efteråret og vinteren, men som bestemt også er oplagt at servere i juletiden som tilbehørtil resten af julemaden
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.