nogle familiemedlemmer ud, og vis dem hvor lækkert det ser ud. Start med at beundre dig kød, kald evt. Klip nu 3 steder i kanten af hvert stykke kød, så undgår du, at de "krøller" op når de svitses
Det er virkelig lækkert, og så kan det spises til meget andet. Ossobuco (ossobuco) er vel egentlig en efterår/vinterret, men bare fordi solen skinner og varmen brager der ud af (læs
Har man en kødsav, kan man skære den i skiver og lave en lækker, vild ‘ossobuco’ af den. Når man har stegt og spist de gode stege fra årets rådyr, er det ofte rådyrhalsen, der ligger tilbage til sidst - lidt glemt i fryseren
Egentlig kan du lave kartoffelmosen som du plejer og bage den i ovnen efterfølgende, men jeg synes altså at den bliver mere lækker og luftig hvis man kommer æg i
Okse ossobucoLækker robust ret, som jo også kan laves som kalve ossobuco – det skal. Den gode, gammelkendte ret med kartoffelmos og en velsmagende sovs
Jeg syntes en omgang spaghetti med kødsauce i ny og næ er lækkert, nemt og godt og når man laver den med masser af grøntsager, kan den ligeledes i min optik spises med god samvittighed