Rabarbercrumble med marcipan og skyr-flødeskum. Duften, der breder sig i huset, når disse lækre horn bliver bagt, er slet ikke til at stå for… Jeg er ret stor fan af rabarber, og da vi er gået ind i sæsonen for den lækre sag, skal det da helt sikkert udnyttes
Før vi blev veganere, havde jeg ry for at lave nogle ret lækre og blandt familien berømte lagkager, og jeg har de sidste par år forsøgt mig frem med veganske kageopskrifter for at finde den perfekte lagkage
Jeg ved det godt. Bloggen har stået stille i laang tid og især hvad angår mad. Men jeg er tilbage. For fuld drøn og jeg har mange sager liggende, der vil få dit mundvand til at løbe
Her er Claus Meyer jo fantastisk til det lyse bageri og jeg besluttede at lave en portion dej af hans opskrift på mormorbrød og i stedet lave lækre boller ud af det – og sikke nogle boller
Bollerne bliver lækre og luftige. Nemme boller, der smager rigtig godt, får du opskriften på her. Som regel ved du nok godt, hvornår du har brug for boller og har måske tid og overskud nok til at stå i køkkenet og lave dem – dagen før eller samme dag
Så kom dagen, hvor min kæreste skulle overraskes med en oreokage på hans fødselsdag. Sidste år var det oreo lagkage (find opskriften her på bloggen), men i år blev det en dejlig tung og klæg oreo brownie
Brombær krattet bugner af lækre mørkerøde, næsten sorte brombær. Jeg kan ikke forstille mig, at nogen har noget imod, at du piller de lækre bær, i et vildt hegn, der vender ud mod offentlig vej
Herefter skal de samles med det lækre, tunge og fudgy fyld. Vi tilføjede en lillesmule nescafé til både kage og glasur, hvilket fremhæver chokoladesmagen, uden at kagen smager af kaffe
Til pynt lægges lækre små klatter ribsgelé på toppen af flødeskummet. Nu har æblerne stået køligt et par dag – så i går skulle de skrælles og min plan var, at koge en stor gryde æblemos, som igen skulle blive til en lækker æblekage med makroner, rasp, flødeskum og ribsgelé
Denne lækre bearnaise dip har jeg allerede lavet fire gange i denne sæson. Bearnaise dip. Den er utrolig nem at lave, og går om snørebånd til en kondisko, sammen med grillet kartofler
– 2 lækre købe-brød, et med oliven og et med majs (jeg glemte dog at sætte dem på bordet). 2 lækre købe-brød, et med oliven og et med majs (jeg glemte dog at sætte dem på bordet)
Jeg begyndte at kigge lidt rundt på nettet for at finde inspiration og her faldt jeg over en kage jeg simpelthen måtte prøve, opskrift opfinderen bag, er en ung pige fra Norge ved navn Solveig, som laver de lækre opskrifter, der alle er gluten fri og veganske, hendes blog heder ikke andet mindre end Gluten-Free-Vegan-Girl, dog har jeg små justeret lidt i opskriften og valgt at bruge bær mousse og chokolade mousse mellem lagene