Lagkagemed nøddebunde (bær, æble, chokolade). Det særligt smarte ved denne lagkagemed nøddebunde og lækkert fyld er, at du kan lave den i ét hug – altså uden at den nødvendigvis skal stå på køl natten over
(æble)eddike. Der er altid noget, der skal fejres – hvis ikke en fødselsdag eller et jubilæum, så bare livet i sig selv – og der er dermed altid en god anledning til at lave lagkage
mandolin jern), så du ender med runde æble skiver. Den er lidt sjov (og lidt svær) at spise med alle de lag, men smagskombinationerne i den harmonerer godt sammen
Sommerfrisk lagkagemed baileycreme og bærsovs. Frisk rødkålssalat med appelsin og granatæble. Kålet snittes fint – enten i hånden eller med foodprocessor
Her lærer du at lave alt fra lagkager til frikadeller og suppe med kød - og melboller. revet gulerod/squash/æble og forskellige kerner til dejen, så det ikke bliver for tørt