Placer lakseni et ildfastfadmedbagepapir. Laksen er smurt medlidtakaciehonning og toppet med grofthakkede hasselnødder, der bliverdejligt sprøde indei ovnen – du kan sagtens bruge andre nødder eller kerner som mandler, valnødder eller solsikkekerner
Kom lakseni et ildfastfad. Kom i en ildfastfadmed forårsløg, skåret imindre stykker. Laksen er marineretmed soya, sur/sød sauce samt mandler og limesaft, som er asiatiskinspireret
- krydderost, serranoskinke og basilikum- roastbeef, pickles, purløg og balsamico-tangkugler (Cavi-art)- pesto, kylling, parmesan og persille- natural friskost, laks, mayonnaise, persille og lakse-tangkugler (Cavi-art)Somtilbehørtil de herlige små hapsere, fikvi også et lille "tapas" fad, som bestod af syltede hvidløg, sorte oliven, chili-pølse, brie, små knækbrød, peberfrugt i stave, mandler og en klase vindruer
Rugbrøds-laksemadder - toppet med ærtepure. Bag dadlerne i et ildfastfadi ovnen i ca. Jeg kunne blive ved med at remse op, mulighederne er jo nærmest uendelige, men disse retter er forholdsvis nemme at gå til, og det kan måske inspireretil andre nye og spændende retter også
Laks - Tigerrejer - Æble. Hovedretten har jeg lavet lidt spansk inspireret, medristedechorizopølse, soltørrede abrikoser,samtsvinefilet rullet i julekvas bestående af kanel, appelsinskal og hakkede krydderurter
Laksen skal i et ovnfast fad og ovenpå skal der ligges crunch som laves således. En af mine store favortitter er ovnbagt laksmedmandel-basilikum crunch, avocadocreme og rugbrødsbruchetta
Rimmet brændt laks og citron creme. Ligeså snart der var ved at være spist op af de forskelligeanretninger kom der med det samme opfyldninger, der stod aldrig tomme fade