Dette er en av de beste fiskerettene jeg har klasket sammen på mange mange år, den slår til ogmed min elskede spicy torskepanne som så langt har vært min største fiskemiddag favoritt Ikke bare smaker den helt himmelsk og ser super fristende ut, den er bare så utrolig enkel å lage at det skal mye til før du kan feile på denne
Tomatgalette med timian, ostog pinjekerner / Spinat galette med svampe, feta oglaks. Den er fyldt med masser af løg og porrer ogbacon – sidstnævnte ikke meget, men nok til at give en god, røget og salt smag til tærten
Når du er færdig med din tærtedej, kan du putte hvad som helst i den, porrer, blomkål, laks, helt som du har lyst til, men i denne version har vi valgt broccoli, skinke ogbacon
Vi havde også et par stykker laks i fryseren, samt en sjat spinat der skulle bruges, så disse to ting blev rørt sammen med lidt cremefraiche, rødløg, salt og peber og vupti - to smagsvarianter blev fremtryllet
Grov galette med porrer, baconogost / Spinat galette med svampe, feta oglaks / Tomatgalette med frisk timian, vesterhavsostog pinjekerner / Små galetter med fyld
Der var spejlæg, bæryoghurtmed rugbrødsknas, brødkurv, hønsesalat medbacon, laksmed sennepsmayo, sprød kylling med koriandermayo, amerikanske pandekager og chokolade-hasselnøddecreme
Fisk, fet fisk som makrell, sild oglaks/ ørret er veldig bra. Bland sammen de tørre ingrediensene, vent med bakepulveret, og rør det sammen med eggeblandingen
Helt vanlig tradisjonell hotell frokost, med de obligatoriske eggene, kokte og stekte, bacon, småpølser, den vanlige bønner i tomat fra hermetikkboks, oppskjært kjøttpålegg, ost, røkelaks, silderetter, frukt og grønt osv