Læg delene lag på lag og afslut med et lag revet ost på toppen. Kom dejen over på en bageplade med bagepapir og fordel den jævnt over hele pladen med en dejskraber
Brystet afkøles, brækkes i mindre stykker og vendes med rejer, philadelphiaost, chili, hvidløg, limesaft, kørvel, citron skal, citronsaft, salt og peber
Philadelphiaen varmes i en kasserolle med lidt tomatsauce. Revet morzeralla ost. Lasagneplader. Det lægges så i lag med sauteret champignon, ingefær, spinat og gulerod, saucen og lasagnepladerne imellem og bages i ovnen ved 160 grader i 25 min. Den revne morzeralla fordelles over lagsagnen og ovnen skiftes til grill 220 grader til osten er dejlig sprød og gylden, ca 5-10 min. 1 styk Philadelphia hvidløg. 1,5 glas med tomatsauce fra dolmio
Men denne lasagne ligner altså bare helt almindelig lasagnemed gylden ost på toppen. Lægges i lag med kødsovs og mornaysovs (eller lav en bechamel sovs), øverst drysses revet ost
Brystet afkøles, brækkes i mindre stykker og vendes med rejer, philadelphiaost, chili, hvidløg, limesaft, kørvel, citron skal, citronsaft, salt og peber