Denne gang blev laksen marineret i lidt citronsaft og olie med sesamfrø og det smagte skønt. Som tilbehør fik vi en kartoffel-svampe gratin og en lækker salat
Spareribs i barbecuemarinade, oksesteaks marineret i olie, hvidløg, rosmarin, salt og peber, kyllingefilet marineret i olie, hvidløg, ingefær, soya og honning og til sidst gode tyske "krauter" slagterpølser
Sandwichen er her fyldt med en lækker avocadocreme, pulled salmon, som er marineret med en tomat/soya og balsamico eddike, og endelig toppet med friske jordbær eller en hjemmelavet hurtig mango/æble chutney, som du kan finde opskriften på igennem nederste link
Marineret kylling med saltkartofler og mojo sauce. Kartoffel/porresuppe. I dag blev det også lige til en omgang ramsløgssmør som vi fik til hasselbagtekartofler
Halve kartofler med skrald Olie Salt og peber Kartoflerne bages i oven ved 180 grader i ca 20 - 25 min Feta ost Rød syltet peber Masse af hakket bredbladet persille Roukola Marinaden
Kartoffelfad. Kom kartoffel skiverne ovenpå. Barbecue marinade. 1 dl ketchup 1/2 dl olie 2 spsk soja 1 tsk tabasco 1 tsk chilipulver 1 tsk hvidløgspulver 1 tsk paprika 2 spsk brun farin Salt peber Rør det hele sammen og vend kødet i marinaden og lad dem stå et par timer
Marineret mørbradbøf m/ forårsløg & bagt kartoffel. Mørbradbøf i champignonflødesovs. Fjern sener og hinder fra mørbraden, skær den i passende skiver på ca
Græsk kartoffel lasagne (moussaka) smager næsten bedre en almindelig lasagne, og kan forberedes om formiddagen og stå koldt til den skal i ovnen om aftenen, det gør den kun bedre
SÆSON stegte pølser fra Penny Lane med kartoffelmos og baked beans. - langtidskogt skank af spædgris med fernched rack af spædgris serveret med sødkartoffel og karljohansvampe med demiglaze med orientalske krydderier