Det er ved at være sidst på jordbærsæsonen, og det mener jeg altså skal udnyttes. Det er ikke forfærdeligt længe siden, at jeg lavede denne jordbærkage, og for at være ærlig har jeg lidt drømt om den siden
Når mazarinbunden er færdig, tages den ud af oven og springformen/tærteformen. I dag den 15. maj 2016 ved jeg ikke rigtig om det er sommer eller vinter
Mazarinbund. Mazarinbund. Du kan sagtens lave mazarinbunden (smurt med chokoladen på) dagen i forvejen (stil den bare på køl i køleskabe til næste dag)
1Bag mazarinbunden i ovnen ved 170 grader, til den har sat sig og giver efter ved et tryk, ca. 1Kom marengsen op i en engangssprøjtepose med en lille glat tyl og sprøjt 4 marengstoppe, med godt mellemrum, på mazarinbunden, og brænd marengstoppene let med en cremebrülé brænder
mazarinbunde. Populære indlæg. Hello kitty til Freja. Hello kitty kage Freja skal have gæster til hendes 3 års fødselsdag og når nu det er Hello Kitty der er hittet, så var valget af kage
Server den lun, ved stuetemperatur eller fra køl (hvor mazarinbunden næsten bliver endnu lækrere, hvis den får lov til at stå lidt) med en klat creme fraiche eller græsk yoghurt
Denne opskrift opstod fordi jeg ikke havde alle ingredienserne til en mazarinbund. Skal du også lige nå at have det sidste ud af de danske jordbær inden det er for sent
mazarinbunde. Populære indlæg. Hello kitty til Freja. Hello kitty kage Freja skal have gæster til hendes 3 års fødselsdag og når nu det er Hello Kitty der er hittet, så var valget af kage
mazarinbunde. Populære indlæg. Hello kitty til Freja. Hello kitty kage Freja skal have gæster til hendes 3 års fødselsdag og når nu det er Hello Kitty der er hittet, så var valget af kage