med en kagerulle. 1Olivenolie til at pensle brødene med. 1Nigellafrø eller hvad du lige føler forRør gæren ud i vandet, tilsæt yoghurt, æg, smeltet smør, salt og sukker og rør det sammen. 1Pensl brødene med olivenolie og og drys dem med frø/krydderurter
Smid kyllingen i, som er skåret i mundrette stykker, sammen med spidskommen. nigellafrø. Skær løgene i tynde skiver, og smid dem i wok/gryde sammen med den resterende del af ghee’en
Kyllingedeller med friske krydderurter. Jeg kalder disse “fantastiske falafler“, fordi jeg altid vender tilbage til denne version, hvor de er vendt i sesam- og nigellafrø, der gør dem endnu mere sprøde
Dette brød er hævet i hævekurv, vendt ud og drysset mednigellafrø. - med den skønneste sprøde skorpe og lækre smag af nigella frøBrødet er lavet med Amo's skønne nye melsorter Vinjett og Evolo, for efter at have modtaget en fin pakke fra dem med disse melsorter i, så skulle de selvfølgelig afprøves, og sikke da et skønt resultat der kom ud af det
Bland med mel og mælk. I en anden skål piskes æg, yoghurt, nigellafrø, salt og olie eller ghee sammen. 2 spsk nigellafrø også kaldet jomfru i det grønne (valgfrit). Varm ovnen til 200 grader og placer en bradepande med vand i bunden. 2 spsk nigellafrø også kaldet jomfru i det grønne (valgfrit)
med Maldon salt eller nigellafrø. Det er en lækker og saftige udgave af klassikeren "pølsehorn" og med denne opskrift kan man tilfredsstille sin barnlig lyst til indbagte pølser med ketchup på en mere sofistikeret måde
Drys med sesam- og nigellafrø og rul dem godt ned i dejen med kagerullen. Hver slags lige guddommelig til sin bestemte ret eller anledning – hvis brødet er bagt med kærlighed og gode råvarer
I Indien bruger man brødet til at spise maden med i stedet for eksempelvis en ske. Herbes de Provence, nigellafrø, knust hvidløg, tørret timian eller hvad du nu har lyst til, dine naanbrød skal smage af
Pensl poğaça med sammenpisket æg, og strø nigellafrø på dem. Poğaça kan være fyldt med kartofler, hakket oksekød eller ost, og dejen tilsættes ofte kerner eller tørrede krydderurter, eller det drysses på toppen