Så er der deller på menuen. Denne uges madplan står i fisken tegn. Jeg synes selv, at fisk ofte kan være både sværere at overskue og dyrere at lave, men det er bare så lækkert
Majspandekager med fyld smager rigtig lækkert, og så er der sådan lidt fastfood over det, så selv de unge vil gerne deltage når der står pandekager med fyld på menuen – både med at tilberede og med at spise
Aftenens menu er lige som vi elsker det, nemlig, en rigtigt omgang snackmad. Selve kombinationen af fisk og okse lyder for mange meget speciel, men jeg kan kun opfordre jer til at prøve det, for det er altså super lækkert
Forårsruller – Sammen med hasselbackkartofler, grillkyllinger, friturestegt Camembert, Rubinsteinkage og fastfood dukker også forårsruller op på menuen i de danske hjem – for de ligger godt i maven (siger reklamen)
Derfor stod den på den største menu med tilhørende vin-menu. Indeni æbleskiverne var agurkefyld, og gennem æbleskiven sad en Moiko, som er en finsk fisk
Der skal deller på menuen. En super comfort food ret til denne kolde tid er speltotto (risotto med perlespelt), og det er heldigvis, hvad menuen står på i dag
Forret/Fisk. Her får i menuen – Den er nogenlunde ligetil at lave, så hvis i venter et større hold julefrokostgæster, så kan i finde lidt inspiration til menuen her
Vi har tidligere delt denne opskrift på en god klassisk fiskefrikadelle her på bloggen. Nedenfor finder du opskriften på en ovnbagt fiskefrikadelle med gulerødder
Menuen står nemlig på marokkanske oksespyd fyldt med smag og serveret med en cremet speltsalat vendt med rød pesto, tomater, oliven og frisk mozzarella
Det første du bør overveje at ændre ved din traditionelle mexi menu, er kødet. Jeg ville gerne prøve noget helt andet, så jeg kastede mig ud i torsk, da jeg elsker hvid fisk