Min hidtil bedste oplevelse med kanelsnegle. HOLD NU OP. Intet slår denne opskrift, som giver de mest saftige, lækre, svampede snegle fyldt med en uimodståelig kanel-creme
Min opskrift og fremgangsmåde er inspireret af Meyers opskrift på kanelsnurrer. Kanelsnurrer lyder norsk i mine ører – man snurrer rundt – men jeg ved ikke, om det er det
Jeg vil godt anerkende at de ikke kan måle sig med Meyers eller Sif kanelsnurrer, men det er jo ingen hemmelighed at smør gøre et eller andet ved bagværk
Snaskede og svampede kanelsnegle - uden tørre kanter (12 stk)Dej (fra Meyerskanelsnurrer - fordi der bare ikke findes nogen bedre kanelsnegle-dej)2,5 dl kold mælk25 g gær1 lille æg500 g hvedemel75 g sukker8 g salt6 g stødt kardemomme75 g smørKanelremonce150 g blødt smør50 g brun farin50 g sukker½ dl sirup1 spsk + ½ tsk kanel1 sammenpisket æg til penslingOpløs gæren i mælken
Dejen er fra Meyerskanelsnurrer. Dejen er fra Meyerskanelsnurrer. Jeg sidder med en hapserlækker, supersnasket, alligevel sprød, kanelduftende, mundvandsløbende saftig, smørblød og bare helt perfekt kanelsnegl i hånden
Jeg "opdagede" dem første gang da jeg arbejde i Meyers Bageri, men blev så lige opfrisket om hvor lækre de er, da jeg besøgte CHARLES Artisan bread i London, hvor der lå massevis og råbte 'spis mig', lige inde på bordet i det lille bageri
Den imponerende strygejernsbygning Flatiron Building og Grand Central Terminal (her er Meyers Food Hall, hvis du vil have en kanelsnurrer, flæskestegssandwich eller lignende), og så skal man selvfølgelig også op på toppen og se udover byen
B. a. g. e. l. y. s. t. n. r. v. d. i. b. -. o. h. å. ). I. k. j. m. u. f. M. ,. æ. D. ø. p. K. c. A. '. L. 2. 0. 5. 1. C. F. H. T. Æ. S. /. N. 4. x. R. 3. 6. –. é. P. w. =. 9. 8. U. ) g
Opskriften er Meyers, men med mine revideringer. En kanelsnurrer er i bund og grund det samme som en kanelsnegl - den er bare rullet på en anden måde end den traditionelle "roulade"
Det er i hvert fald dagens undskyldning for at fejre Kanelbollens Dag med en omgang Kanelsnurrer. Kanelsnurrer, 12 stk. Dejstrimler klar til at blive snoet til snurrerSnurrerne klar til hævningDe færdige kanelsnurrer 2½ dl
Opskriften kommer fra Meyer og er både på deres webside og i Meyers bagebog. Kanelsnurrer. Meyers kort. Jeg bager sjældent kager, men skal jeg bage noget sødt er det ofte gærdej og for det meste kanelsnegle i en eller anden form, som kanelsnurrer
NYTORV, førhen holdt jeg meget af stedet, men må indrømme at det vitterligt ikke lige er mig for tiden, en ting er menneskemyldret, en anden er priserne og dem har jeg egentligt ikke noget imod så længe kvaliteten følger med, men nu har Meyers Deli jo også overtaget bageren dernede, hvilket betyder at man ikke kan dufte Rhein Van Hauens scones længere, meget trist syntes jeg det er