Jeg havde en masse skønne rejser, hvor jeg fik en masse mad-inspiration, jeg underskrev kontrakt på en ny kogebog med Politikens forlag, jeg blev gift med manden i mit liv og jeg har været med til, at starte firmaet GreenOS, et Vegansk Online Supermarked
Jeg har også sat et billede af mit YNDLINGS KØKKENGREJ – nemlig minihakkeren. Okay – jeg indrømmer, det ser lidt tvivlsomt ud på billedet, men smagen er alt andet end tvivlsom
Marskagens frække fætter. det beskriver vist meget godt denne kage. ) Den er lige så nem at lave og herhjemme står den nu i stærk konkurrence til marskagen
Moderskibet over alle tomatsalater. sådan står denne tomatsalat beskrevet på the foodnetwork og hold nu da op jeg må tilslutte mig, for mums den er bare god
Så blev det endelig tid til at blogge lidt igen. Jeg er startet på nyt arbejde for 1 1/2 måneds tid siden og med tre børn herhjemme, har hverdagen været pænt presset og bloggen ret så forsømt
Siden jeg (for efterhånden en del år siden) boede i Dubai, har jeg haft en kærlighed til falafler, men der er altså rigtig stor forskel på smag og konsistens på falafler