Sukkerfri banan granola / Sprød æblegranola medkokos / Crunchy myslimed rugbrødsrester. Efter jeg er flyttet hjemmefra har jeg haft en morgenmadsperiode med havregrød, og i øjeblikket spiser jeg for det meste bare havregryn eller myslimed mælk inden studiet om morgenen
Rist hellere nænsomt end for hårdt (skru ikke helt op for varmen), så du bevarer de gode fedtstoffer og i øvrigt ikke kommer til at brænde myslien på – det smager så grimt med sort mysli
Til morgenmad kan jeg anbefale Bakers & Roasters, der laver acai/greenie bowls med granola, god kaffe (med soyamælk også) og den lækreste bircher myslimed bær, frugt, kokos og chiagrød
Bland det tørrer mysli og rosinerne sammen med det ander i skålen. Min onkel og tante og mine to små kusiner havde sørget for næsten al indkøb, heriblandt et myslibrød, som vi spiste hver dag til morgenmad
Rist hellere nænsomt end for hårdt (skru ikke helt op for varmen), så du bevarer de gode fedtstoffer og i øvrigt ikke kommer til at brænde myslien på – det smager så grimt med sort mysli
start med at opvarme kokosolie, agave nektar og brun farin ved lav temperatur. Til denne udegave har jeg lavet en hurtigt blåbærkompot og blandet det sammen med yoghurten, plus en smule på toppen (den ligger under myslien)