Den gode og nemme opskrift på burgerboller – når man først har bagt den selv én gang, så gider man ikke spise de fabriksfremstilte – opskriften finder du her
De er geniale og nemme og alle kan være med her. Server bøfferne i grove burgerboller med salat, syltede agurker, rød peber, løgringe, Mirakelmayo eller Plantepushernes hjemmelavede creme fraiche – tilsat krydderierne fra min mayo – for en oliefri dressing
Ikke nok med at de var gode, de var også virkelig nemme at lave OG bedst af alt. Vi byggede dem helt traditionelt med tomat, salat, løgringe, agurker, cheddarost, bacon og gode (hakke)bøffer samt nedenstående Chilimayonnaise
Jeg elsker at lave mad fra bunden af friske råvarer - alligevel vælger jeg nogle gange den nemme løsning som i dag, hvor vi har været i skoven til sidst på eftermiddagen og der skulle laves mad i en fart
Her kommer opskriften på nogle nemme burgerbøffer, der er baseret på kidneybønner. Server bøfferne i en burgerbolle med ketchup, salat og andet grønt (eksempelvis løgringe, tomatskiver, peberfrugtringe og agurkeskiver)