Noma opskrifter

NOMA

NOMA

Min mening har altid været, at hvis jeg en dag skulle på NOMA, så skulle den have hele armen. Det lyder måske lidt forvirrende, men personalet på NOMA havde virkelig styr på det
Forloren hare

Forloren hare

Gad vide om jeg nogen har smagt grantræ - det kræver vist nærmest et besøg på Noma. Ja, det kan vist ikke blive mere mormor-agtigt, men dermed ikke sagt at det en dårlig ting
Ramsløg i lange, lange baner

Ramsløg i lange, lange baner

Æggemad Noma style – eller hvad. Når anemonerne blomstrer i skovbunden – og alle mulige steder i vores have -

Eddikesur og god

Restaurant NOMA har netop købt én flaske til 3000. Den søde eddikemester Andreas Harder i Nordhavn med hans eddikeanlæg fra Bonn
Vores første æg fra egne høns

Vores første æg fra egne høns

agtigt at du godt kan regne med at NOMA ringer en af dagene. Det er nemt, lettere end at samle en Billy reaol fra ikea assembly instructions/billy-reol
Pizza og naturvin på BÆST, Nørrebro, København

Pizza og naturvin på BÆST, Nørrebro, København

Ud over at være forbi den pop-up som der er på Noma indtil den 15. I fredags fik jeg besøg af en af mine allerbedste veninder, som til daglig bor i en lille by i Jylland aaalllttt for langt væk fra mig og Valby
Mere good stuff fra Kulinarisk Sydfyn 2014

Mere good stuff fra Kulinarisk Sydfyn 2014

leverer grønt til Restaurant NOMA og COOP butikkerne. Det er sådan med blogging, at nogen gange kommer livet lige ind fra sidelinjen og laver en frontal-tackling
Galleri: Græskarhøst og hindbærsmovseri!

Galleri: Græskarhøst og hindbærsmovseri!

Restaurant Noma henter også spiselige blomster her. Vi har været på solskinstur i det grønne i dag. Turen gik først til Kildebrønde Frugtplantage, hvor vi plukkede æbler og hindbær – og man må gerne smage
Dragsholm Slot, Den Gastronomiske Oplevelse

Dragsholm Slot, Den Gastronomiske Oplevelse

Formel B og Noma. Som lovet (bedre sent end aldrig) kommer der her et indlæg om den gastronomiske oplevelse på Dragsholm Slot, hvor min kæreste friede til mig, læs om det her
Italien har nu næstflest Michelin-restauranter i verden

Italien har nu næstflest Michelin-restauranter i verden

Blandt Italiens tre-stjernede restauranter findes Osteria Francescana i byen Modena (Emilia-Romagna), der i juni 2016 blev kåret til verdens bedste restaurant – foran blandt andre danske Noma – foruden restauranterne Piazza Duomo i Alba (Cuneo), Da Vittorio i Brusaporto (Bergamo), Dal Pescatore i Canneto sull’Oglio (Mantova), Le Calandre i Rubano (Padova), Enoteca Pinchiorri i Firenze, La Pergola i Rom, og Reale i Castel di Sangro (l’Aquila). Blandt Italiens tre-stjernede restauranter findes Osteria Francescana i byen Modena (Emilia-Romagna), der i juni 2016 blev kåret til verdens bedste restaurant – foran blandt andre danske Noma – foruden restauranterne Piazza Duomo i Alba (Cuneo), Da Vittorio i Brusaporto (Bergamo), Dal Pescatore i Canneto sull’Oglio (Mantova), Le Calandre i Rubano (Padova), Enoteca Pinchiorri i Firenze, La Pergola i Rom, og Reale i Castel di Sangro (l’Aquila)

Det ser jeg på Netflix!

Hun ser mad som en filosofi, og hun laver den til sit kloster – men på det niveau, som kunne præsenteres på Noma
Iluka

Iluka

Beau Clugston har tidligere haft sin daglige gang i Nomas testkøkken. Søpindsvinene blev serveret med gode skiver brød fra Hart Bageri (eller dét er lidt en sandhed med modifikationer, for det var reelt ikke åbnet endnu, da vi besøgte Iluka – men det en manden bag Hart Bageri, Richard Hart (også med tråde til Noma), som er bagermesteren bag brødet hos Illuka), som var godt grillet og med store, gavmilde søer af smeltet smør

Autentisk Vietnam på Nørrebro

Tjeneren fortalte at personalet fra Noma kommer og spiser næsten hver søndag, når de har lukket. I går spiste jeg på Nah Trang med min kæreste Troels, og det er ikke sidste gang
Anden menu

Anden menu

Jeg havde noget parallelimporteret svampebouillon fra italien, men hvis du vil lave det selv er her nomas bud på en svampebouillon
5 retter = 5 stjerner på Radio

5 retter = 5 stjerner på Radio

Var sidste år så heldig, at spise mig igennem en helt enestående 8-retters menu på noma, og aftenen på Radio bragte mange gode minder tilbage. Radio er ikke noma, men slægtsskabet er tydeligt og med et prisleje på 400 kroner for 5 retter, så er nordisk madkunst på meget højt niveau pludselig inde for rækkevidde