Det gør sig naturligvis også gældende for denne version – som jo er én variant af mange, for der er nemlig rigtig mange forskellige opskrifter på Cæsarsalat
Til aften fik vi Cæsarsalatmedkylling. Vi havde en rest kedelig iceberg salat, et par kedelig skiver toastbrød i fryseren, sukkerærter, agurk og skalotteløg - hvilket blev udgangspunkt for en ikke helt traditionel omgang Cæsarsalat
Retten kunne snildt serveres som en forret, lidt som mange gør med den klassiske cæsarsalat, men sundhedsværdien kunne sagtens øges ved at bruge kyllingenogdressingen i en anden sammenhæng serveret til eventuelt ovnbagte kartofler og masser af forskellige grøntsager
Denne salat er en lidt ændret version af klassikeren Cæsarsalat, hvor spidskål, fennikel og peberfrugt erstatter romainesalatog soyaristede nødder erstatter croutonerne
Anret medkyllingen skåret i skiver, høvlet parmesan og det sprøde brød. Jeg synes ikke at dressingen decideret smager af ansjoser men jeg har faktisk prøvet at lave den med kapers en dag hvor jeg ikke havde noget ansjoser
Anret medkyllingen skåret i skiver, høvlet parmesan og det sprøde brød. Jeg synes ikke at dressingen decideret smager af ansjoser men jeg har faktisk prøvet at lave den med kapers en dag hvor jeg ikke havde noget ansjoser