lavet en på mandelsmør , som smager helt fantastisk på grøntsagsbrød eller et ristet fuldkornsbrød. På min hjemmeside, har jeg allerede et par andre sukkerfri Nutella-varianter
Jeg lavede en liiiiidt større portion, end jeg angiver herunder, så jeg fik, foruden den store stjerne på billederne, en lille stjerne ud af det, som vi har prøvesmagt
Blend på nødderne til en ensartet, fin masse. Man kan også sagtens blande chokolade proteinpulver i. Det skal selvfølgelig spises i små portioner, men det er super lækkert til hjemmelavet knækbrød, til dessert og meget mere
Så den hjemmelavede nutella her bør retteligt hedde hjemmelavetchokolade-nougatsmør, men pyt – for det er simpelthen en lille bid af himlen – fuld fortjent på en råkold weekendmorgen sammen med nybagte boller, og så ved du også præcist, hvad der er i Men det slutter skam ikke her, for luner du det lidt, så det atter bliver flydende, har du den lækreste chokoladesauce til pandekager med is, frisk frugt, (græsk) yoghurt, chokoladekage eller hvad du kan finde på at hælde chokoladesauce over
Og så er de faktisk ret nemme at lave – man skal bare lige have styr på folde og snurrer-metoden, som jeg har forsøgt at forklare så godt som muligt nedenunder, og så går det bare derudaf