Kylling pådåse blev prøvet og har aldrig smagt så lækker og saftig en kylling. Den bliver lige så god som når man laver den på rotisseri, dem der står og drejer rundt på spyd
Server med de grønne forårsløgstoppe på. Denne nemme og lækre nuddelret kan laves på 10 minutter. Tilsæt 1/2 dåse (150 ml) kokosmælk og bouillonterningen
Nogle gange elsker jeg at stå længe og hygge mig med noget kompliceret og tidskrævende mad, men så er der dage, hvor der mest af alt skal noget sundt og lækkert på bordet uden de store anstrengelser
chokolade (jeg brugte mørk, men en god lys chokolade eller en blanding af mørk/lys ville sikkert også fungere godt)Rør kondenseret mælk og kokos sammen i en skål og sæt det på køl i en times tid
Det var to kager på en dag, så nu skal jeg nok vende tilbage til rigtig mad. 1 dåse kidney-bønner (du kan også bruge sorte bønner, men de fås ikke pådåse, så de skal lægges i blød, og det tager ligesom lidt af lyn-effekten). Tænd ovnen på 175 grader. 1 dåse kidney
Den eneste rigtige måde at servere koteletter på. Okay, det er nok noget af en påstand. Koteletter lige brunet og stegt på panden er ikke det store hit hos mig
Skum det fedt af, der har lagt sig som klare søer på retten – det er baconfedtet, og det er lige til at fjerne, hvis man vil – det gør jeg, for baconsmagen er allerede i retten