En god ting ved bananpandekager er at de tager ikke ret lang tid at lave, og de bliver lavet af noget man som regel har på lager – måske lige med undtagelse af bananerne
og rør hurtigt en spsk honning i. Giv dine blåbær et hurtigt opkog, evt i micro'en. Kog en havregrød af 2 kop glutenfrie havregryn (Rema har dem nu. -) ) og 3 kop vand og lidt salt. Rør 2 spsk husk med 2 dl soya, ris eller ko mælk. rør 2 æg i og derefter havregrøden og 1 banan. Kog en havregrød af 2 kop glutenfrie havregryn (Rema har dem nu. -) ) og 3 kop vand og lidt salt
Blåbær, banan i skiver, eller anden frugt i skiver. Sirup/ honning, hakkede mandler eller andre nødder, rå chokolade nibs, eller lidt hakket mørk chokolade, kanel
peanuterbutter med kanel ogbanan eller rosiner, flydende honningog lidt smør, rørsukker eller – hvis det skal være absolut luksus – iskold is og pandestegt banan