Fylt med ost og deilig pizzafyll, toppet med deilig krydder. Tilsett væsken i det tørre og bland deigen godt enten i en kjøkkenmaskin eller med hendene
Fyldet kan varieres i en uendelighed, den eneste regel er, at der skal sparres på det, så pizzaen forbliver sprød og kan spises med en hånd, uden at fyldet slasker ned på tallerknen
Jeg laver altid dejen grov og varierer meget med fyldet, men en sikker vinder er grønthandlerens solmodne oliven, der simpelthen smager skønt når de gør sig på en varm pizza
Pizzamed silkeskåret skinke, sorte oliven, artiskokhjerter, rødløg, peberfrugt og frisk tomat. Sagt i al beskedenhed er de virkelig også rigtig rigtig gode, men måske har førstepladsen også noget at gøre med at de elsker at være med til at pynte dem med forskellige ingredienser
Pizza pepperoni Grillen er klar Pizzamed chorizo og skinke. Prisessen elsker at være med til at lave dejen, så hun får små skåle med ingredienserne og rører selv dejen, indtil den skal have en god lang tur i maskinen
Bliver der rester, så brug dem på en pizza (evt. Det smager så godt at det er blevet et kært barn med mange navne, for millionbøf bliver også kaldt kødsauce/-sovs, bolognese – som jeg nu nok vil vove den påstand at det er en luksusudgave af millionbøf – og så det knapt så flatterende navn, væltet lokum – vidste du i øvrigt at lokum kommer af det latinske locus som betyder sted
Minipizza lavede de små bunde ud af en smule af dejen til brødet. Chorizo stegte de resterende pølser hele og serverede dem sammen med et godt stykke Prima Donna ost (efter min mening den bedste ost i verden