Vi havde været i torvehallerne og få den mest fabelagtige pizza hos Gorms, hvilket fik mig til at google denne opskrift og eksperimentere lidt med at få mere varme i grillen
Skinke i strimler. Det var dog en noget anderledes pizza, men jeg var helt vild med den. Dette var en anderledes og forfriskende måde at gribe det an på, fremfor at bruge en laktosefri ost på pizzaen
Prøv at udskifte skinkemed fx stegt kylling skåret ud i tynde skiver eller krydret, hakket oksekød. Blomkålen øger grøntsags- og fiberindholdet og forlænger dermed mæthedsfornemmelsen
I og for sig kan du komme hvad som helst i din calzone – jeg bruger den personligt selv som en slags restepizza, når det er på tide at få ryddet ud i grøntsags- og kødresterne
En slags fransk/tysk pizza. Her er en variation medskinke, champignonerog citronskal. Tynd, sprød dej med en krydret blanding af cremefraiche, løg og bacon på toppen
De hakkede tomater tlsættes sammen med maggiterningen og krydderierne. Serveres med rucola på toppen. Skinke, champignon, pepperoni,ananas og ost fordeles ligeledes ud over dejen
Ægte italienske pizzaer er lavet på en tynd bund og har ikke meget fyld - ofte kun tomatsauce ogskinke, men hjemme hos os har den en meget tyk bund og en masse fyld - både kød og grøntsager
Jeg har flere gange lavet pizza på blomkålsbund – opskrift her - og fik derfor lyst til at eksperimentere med en ny bund, da jeg på flere andre blogs har set lignende pizzaer på andre grønt-bunde
Da pizzaerne var bagt, blev der – i det øjeblik, de kom ud af ovnen – drysset med parmesanflager og lagt en skive italiensk skinke på toppen – endnu en pizza bianco var født