Rådyrbov i gryde med gode grøntsager Lørdag blev en rådyrbov tøet op og lavet til en lækker gryderet med grøntsager, enebær og rosmarin – en oplagt mulighed for at spise efterårets bedste ‘comfort food’ som tilbehør – mos Dalsgaard i Skivholme
Vildtgryde: rådyrbov i klassisk vildtsovsrådyrbov i klassisk vildtsovs. Normalt laver man den til stegt dyrekød, men i en gryderet med rådyrbov er den mindst lige så god Dalsgaard i Skivholme
Rådyr i gryde og kartoffelmos med kål og citronRådyrbov er lang tid om at blive mør. Rådyrbov er lang tid om at blive mør. 600-700 g afpudset rådyrbov. 600-700 g afpudset rådyrbovDalsgaard i Skivholme
Tilbehør til vildtRådyrbov - en dejlig, varm gryderet. Tilbehør til vildt. Posted on 8. november 2013 by Karen Engell Dalsgaard Dalsgaard i Skivholme