en rest fra syltede agurker, rødbeder el. Undervejs i kogetiden, er det uanset hvad en god idé, at holde øje med gryden og, om nødvendigt, fylde op med ekstra vand, helst varmt fra en elkedel eller lignende, så gryden ikke går af kog
Man kan servere sød kartoffelmos, ligesom traditionel brændende kærlighed, med syltede rødbeder. Man skal bare være opmærksom på, at kogetiden måske ikke helt er den samme
Rødbeder. små samsøkartofler eller mandelpoteter2 økologiske citron1 bakke kirsebær (ca 250 g)500 g tyttebærFrisk timianFrisk rosmarin1 pose hele peberkorn1 pose laurbærbladesalt Peber1 god vaniljestangSoyasauceKyllingfondLammefondSyltede rødbeder1½ kg sukkerMelisFlydende akaciehonningMajsstivelseHvedemelRisottoris6 plader gelantine eller 3-4 plader husblasOlivenolieKetchupCognacNoilly prat eller martini blanco1 fl. 9) Tilsæt kyllingen løg og champignong de sidste 5 minutter af kogetiden. BiksemadRester af lam og kartofler fra lørdag (evt eksta kartofler)4-8 æg1-2 løgOlivenolieKetchupRødbeder1) Skræl løgene og hak dem i stykker2) Varm olie op på panden og brun løgene, tilsæt herefte lam og kartofler, som du steger indtil kartoflerne er blevet let branket - og alt er gennemvarmt3) Slå æg ud til spejlæg på en pande4) Når spejlæggene er klar, serveres hele retten med spejlæg, ketchup og rødbeder 4 personer
morgenfruer, squash, rødbeder, gulerødder, squash, kig til køkkenhaven,hindbærNederst fra venstre. 20 minutters kogetid på lavt blus koges massen op og der tilsættes marmelit blandet med lidt sukker
Svinekæber - Persillerødder - Rødbeder - Mandler. Kogetid ca. Rødbeder (ca. 2) Skræl og skær gulerødder, knoldselleri og rødbeder i tern a 1x 1 cm. 3 stk Rødbeder