Rødkålssalatmed appelsiner og karamelliserede valnødder / Grønkålssalat med appelsiner, dadler og tahindressing / Kålwraps med baba ganoush og krydrede kødboller / Smørstegt spidskål
1 håndfuld valnødder. 1. Snit rødkålen fint. 2. Befri granatæblekernerne fra skallen. Brug evt. min guide. 3. Skræl appelsinen og skær den i både/fileter
Rist og hak valnødderne groft. Pisk vinaigretten, og dryp straks grønsagerne med den. Anret persille, granatæblekerner og valnødder på salaten, og høvl parmesanost over
Heri har jeg blandet rød grape, lidt appelsin, røde druer, granatæble, efterårets valnødder fra haven og vendt salaten med en vinaigrette lavet af hvid balcamico, olivenolie og lidt ahornsirup
Knus valnødderne lidt over salaten og drys med de tørrede tranebær. 1 håndfuld valnødder. 1. Snit rødkålen i så fine strimler du kan og fordel på et fad eller i en skål
Tilsæt de øvrige ingredienser og pynt medvalnødder. Dressingen er dog et nyt indslag i år, da jeg i kirsebærsæsonen i julimåned fik den ide at lave Kirsebæreddike , lige præcis med det formål at bruge denne kirsebæreddike i julens friske rødkålssalat
kartofler, brunede kartofler, en grønkålssalat, rødkålssalat og min fars fantastiske sauce. Jeg har siden starten af november eksperimenteret med en masse grønne juleretter
I denne rødkålssalat er der masser af fintsnittet rødkål (selvfølgelig), og så er der saftige appelsiner, soltørrede tranebær og karamelliserede valnødder
Her er postejen serveret med den rå rødkålssalat. rødkålssalat. linsepostej medvalnødder og salvie. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th