Ingen kalkunbacon eller røget skinke på min vagt – BACON, tak. Form farsen til et brød – franskbrød – læg det i et smurt ovnfast fad, og dæk det med baconskiver
Klip den røget laks over på midten og skub forsigtigt laksen fra hinanden. Det bliver en lille smule mere sprødt, når det kommer ud af ovnen og køler lidt ned (ligesom bacon, når det har lagt på køkkenrulle)
Når nu jeg skulle vinke farvel til mit elskede knækbrød og min havregrød om morgenen, så var det virkelig en formildende omstændighed at jeg i stedet med god samvittighed kunne spise æg, røget laks, avocado og den slags weekendbrunch agtige sager til morgenmad hver dag
”KABANOSY” – er en tynd, lang pølse, som er tørret og let røget. Typisk røres også smør, bacon og ost og/eller fløde i for at give mosen en dejlig cremet konsistens
Røget kød og fisk. Bacon. Med tiden kan vi blive immune overfor produkters naturlige smag, og lave indhold af salt, da vi er vant til den saltede smag det får under vores tilberedning
Røget kød og fisk. Bacon. De største kilder til salt i den danske kost er brød og kødpålæg, men fødevarer som ost, færdigretter og morgenmadsprodukter bidrager selvfølgelig også med en del