Det kan være svært at købe en god raselhanout, men du kan med fordel blande krydderiet selv. stødt kanel1 tsk. ægte safran - eller 1/2 tsk. 1 tsk stødt kanel
Gnid kyllingestykkerne ind i RaselHanout og brun dem i. Ras al Hanout (afrikansk krydderi). Har man ikke en tagine kan man også lave retten i en stegeso eller en
Bland det hele grundigt sammen med farsen. Hvis du absolut ikke mener det er tykt nok så sier du 1 spsk mel over det og rører rundt. 1 spsk mel. 1 tsk raselhanout. 1 glas perleløg
raselhanout. Forberedelsestid. Bland kødet med honning, ghee, salt efter smag, safran, kanel og raselhanout i en tagine (eller stegeso, hvis du ikke har en tagine til rådighed – den burde også kunne gøre jobbet)
Marokko er taginernes land, det er her, hvor der krydres med RaselHanout, hvor der drikkes sød, sød marokkansk myntete og spises nøddekager med blomstervand
Læg alle grøntsager i en stor skål og hæld koldpresset rapsolie, salt og raselhanout over. garam masala (eller blandede brune krydderier fra din krydderiskuffe, koriander, kardemomme, kanel, nellike, spidskommen
salt, peber, spidskommen (ellerRaselHanout). olivenolie eller rapsolie. Vend rødderne med rapsolie, salt, peber og spidskommen eller krydderiet RaselHanout, et mellemøstligt krydderi med b