ren vanilje. Det gør man selvfølgelig ved at tilsætte chokolade. Ren vaniljepulver, øko. Den her crunchy chokolade müsli udviklede jeg og serverede til mine to total udsolgte pop-up brunch arrangementer, som løb af stablen her i foråret
Chokoladen kaldes jo naturens "Love drug". Chokolade er sundt. Når chokoladen fryses ned, kommer gojibærene til at poppe helt fantastisk i din mund, og smager perfekt sammen med chokoladen
Men efter at have søgt på nettet efter “Den der du ved nok” fandt jeg ud af, at den kage jeg aldrig rigtig har kaldt andet ens “mors kage” rent faktisk hedder “Den der du ved nok”
Selv i dag er kakao kendt for at være en af de mest nærende og rigeste kilder til antioxidanter. Jeg bliver tit spurgt om, hvor man kan købe helt mælkefri chokolade
Bank formen i bordet, hæld det overskydende chokolade fra og skrab formen ren med en stor spatel. Rør godt rundt og slut af med at give ganachen en tur med stavblenderen
Alternativt kan du selv lave en af bølgepap og kageplast, som jeg har gjort på billedet nedenfor (bølgepap er købt hos isenkræmmeren og er det, som de bruger til indpakning
lidt længere, til nålen kommer ren ud. Vend hvedemelet i dejen sammen med mælk, vaniljesukker og bagepulver, og vend til sidst den hakkede hvide chokolade i