125g pocheret laksefilet+250g batat-bagt sød kartoffel i både, penslet med lidt olie (eller. 125g kalvehakkebøf (3-7%) + 200g bagte rødbeder+friskrevet peberrod+lille krølsalat. 150g kogt eller stegt kylling + spinat tzatziki (300g dampet afkølet spinat blandes med. revet mozzarella 13% + 2tsk rapsolie = 471 kcal. 300 g af min "Grøntsager med kylling stegt i rød karry pasta" = 300 kcal (find den her). Sandwich med råsyltet rød peberfrugt og lufttørret skinke=315 kcal (Se den her). 300 g af min Spicy kyllingesalat med grønne bønner= 321 kcal (Se den her). Low carb kyllingetærte medporrer og brune champignoner = 200 g - ca 365 kcal (her). Low carb squash pasta a la italiano med pesto og kalkun bacon 1 portion= 177 kcal (her). Low carb High Protein Moussaka med granuleret soya fra Soy4you = 189 kcal (inkl 20 g protein. 125g pocheret laksefilet+250g batat-bagt sød kartoffel i både, penslet med lidt olie (eller. 125g kalvehakkebøf (3-7%) + 200g bagte rødbeder+friskrevet peberrod+lille krølsalat. 150g kogt eller stegt kylling + spinat tzatziki (300g dampet afkølet spinat blandes med
revet skinke,. revet ost,. Suppen har jeg lavet som denne, jeg har bare tilføjet 2 porrer. Idag er det min mindste datter Emma på 7 år, der har valgt menuen
en smule revet muskatnød. Det kan også være peberfrugt, porre, kartoffel eller meget andet. Herhjemme er vi lidt uenige om, hvorvidt en grøntsagstærte skal være med eller uden kød (hvis man altså kan kalde det en grøntsagstærte, når der er kød i)
Har du en rest grøntsager i grøntsagsskuffen, så brug dem i denne ret – det kan være løg, champignon, porrer, peberfrugt, fennikel, tomater uden for mange kerner eller revetkartoffel
Rösti-kugler medrevetkartoffel og en masse krydderier serveret med estragonmayo. Først en blomkålssalat medfintrevet blomkål, friskhakket chili, frisk korriander, limesaft, finthakkede forårsløg, lidt parmesanost og salt og peber
frisk revet ingefær rod. Kom tomater, sød kartoffel,rød peber, squash i gryden. 1 porrer skåret i ringe. 1 stor sød kartoffel hakket. Kom hvidløg, ingefær og hakket porre i og svits med i 1 minut. Kom spidskommen, koriander,karry, gurkemeje, paprika, kanel i og svits det med løg og porrer under omrøring i 1 minut. 1 porrer skåret i ringe. 1 stor sød kartoffel hakket. 2 tsk frisk revet ingefær rod
tortillia chips og revet cheddar til pynt. Gulerodssuppe med porre & kartoffel. ) Træernes smukke gyldne nuancer, stearinlys i vinduerne, varmt tøj og ikke mindst råhygge under dynen med en kop the mens regnen pisker ned uden for