Kom olivenolie på en pande og steg rugbrødog spejlæg ved middel varme. Vend rugbrød indimellem. Den her “opskrift” kan vel næppe kaldes en revolution, men den er sund, nem og hurtig at lave og alletiders som morgenmad eller frokost – og jeg tænker, det måske lige netop er dén slags, I har brug for her i juledagene med julefrokoster og hvad der ellers hører til
F. r. i. s. k. b. a. g. t. o. f. u. ø. d. m. l. v. e. R. n. M. ,. C. h. p. å. D. y. æ. 6. 0. '. O. 1. I. 5. -. (. ). 2. 4. c. S. G. H. j. P. /. 3. B. 7
Med de smagfulde kantareller, den cremede fløde, et syrligt strejf citron, et godt drys persille og en bund af sprødt rugbrød bliver det her en helt skøn sensommerforret
Dog med lidt få rettelser - og de smager super, og er geniale til madpakkerne. - kom æg og salt i -. - kom solsikkeolien og de resterende hele solsikkekerner i -
J. e. g. b. a. r. i. k. o. f. t. u. ø. d. s. å. h. j. ,. n. v. l. m. ). 1. S. 6. p. T. c. 3. I. 4. 5. 0. (. 7. 9. 2. 8. æ. y. K. L. -. /. F. G. D. H. R. B
Med de smagfulde kantareller, den cremede fløde, et syrligt strejf citron, et godt drys persille og en bund af sprødt rugbrød bliver det her en helt skøn sensommerforret
E. r. d. u. v. i. l. m. e. t. g. b. ø. s. p. æ. k. n. S. å. a. f. o. -. ). *. D. h. j. (. ,. F. I. 4. 0. 6. 5. 1. 2. y. 7. 3. T. N. +. x. V. R. /. c. 9. M. H