Kyllingen er en opskrift, jeg “opfandt” helt tilbage, da jeg spiste rispapirsruller. Da så rullerne var rullet, billederne var taget, og min aftensmad ret impulsivt blev til en kålwrap, skulle han da alligevel lige smage
Derefter ælder du dejen igen, og ruller den ud til til en firkantet form, så godt man nu kan. Disse er dog medkylling, de havde ikke mere skinke i Fakta
Kylling (eller and). Lad gæsterne selv hygge sig med at rulle deres forårsruller til middagen - eller rul dem i forvejen og læg dem i madkassen i stedet for rugbrødsmadderne
Herefter pensler du det sidste stykke af dejen med æg og ruller forårsrullen færdig. Det gør de kan spises med fingrerne, dyppes i chili og spises i nogle mundfulde
Jeg køber nemlig en færdig dejrulle, som er lige til at gå til, MEN istedet for blot at rulle den ud til én pizza, så klipper jeg dejen over i to dele, og ruller de to stykker endnu tyndere med en kagerulle
Herefter pensler du det sidste stykke af dejen med æg og ruller forårsrullen færdig. Det gør de kan spises med fingrerne, dyppes i chili og spises i nogle mundfulde