Bland vand med olien, sukker og salt, rør rundt og lad stå i nogle minutter til gæret er opløst. Grillen giver den helt rigtige røgede smag, som man ikke kan få i ovnen og bunden bliver garanteret sprød
Drys lidt mel ud på bordet, og vip dejen ud ad skålen, og vend den rundt et par gange i melet. Man kan jo nemt komme til at slå et større brød op end man kan bage, så måske skal jeg i stedet kalde det ”værtens bedste brød”
Form farsen rundtom spyd. Tilsæt dijonsennep, kebabkrydderi og koncentret tomatpuré. 2 skiver hvedebrød1 æg600 gr hakket oksekød1 spsk dijonsennep1 tsk kebabkrydderi (fås hos den tyrkiske grønthandler)2 spsk koncentreret tomatpuréSpydRist hvedebrødet og blend det til raps i en blender. Grill spydene på grillen eller en grill-pande i 4-5 minutter på hver side. 2 spsk koncentreret tomatpuré
Vend det hele godt rundt og lad det trække i køleskabet i min. Jeg fik en dag lyst til at prøve noget nyt og nemt med kartofler, og kom i tanke om, at man jo altså kan saltbage dem
Vi synes det er en skøn opskrift, og det hele kan laves ude på grillen på en dejlig sommerdag. Det smager af sol og sommer, og det er kun fantasien der sætter grænsen for hvad du kan fylde i af lækkert tilbehør
Det er vildt svært at kaste dem rundt i luften, jeg kom godt med mel på, trykkede dem flade, rullede lidt med en rulle og trak derefter i kanten mens jeg drejede den - det gik lige
I forrige weekend fik vi en omgang hjemmelavet bearnaise sauce til en steak på grillen. Det smagte himmelsk, men det er nu faktisk ikke engang det som jeg vil skrive om denne gang
Cordon bleu er et stykke kød viklet rundtom eller fyldt med ost og skinke. Cordon bleu – eller gordon bleu, som mange fejlagtigt kalder det – er en ret, jeg – hver gang jeg serverer den – tænker, hvorfor får vi ikke den noget oftere
Vi har talt rigtig meget om at få startet grillen op igen, så jeg tror vi kaster os over, at grille en steg, spiser den med noget avoziki og ovnbagte rodfrugter