sød, fransk sennep. Dijon-sennep. I mens blandes creme fraîchen med hakket dild, de to slags sennep, frintsnittet spidskål og rødløg i helt tynde, halve skiver
Den er fyldt med fuldkorn, proteiner, saftighed, knas, salt og sødme. grove ris, stegt kylling, edamamebønner, agurk, pære og feta vendt i en senneps/citrondressing og toppet med ristede græskarkerner
Sød, syrlig, spids. Taskekrabbe og strand sennep. René Redzepi har udviklet denne søde udgave af Gammel Dansk i en isversion med skovsyre samt mælkechips lavet på kondenseret mælk
Spidskålssalat med sød/stærk marinade. 1,5 spsk honning 1,5 spsk olivenolie 0,5 spsk dijon sennep Bland det hele sammen til en lækker og unik blanding. 2,5 spsk skyr neutral2 spsk olivenolie 0,5 spsk hvidvinseddike 0,5 spsk sennep 1 tsk rød carrypasta Bland det hele sammen Tilsæt evt snittede æblestykker, nødder, eller andet lækkert, for at give salaten et ekstra pift. 0,5 spsk dijon sennep. 0,5 spsk sennep
Du har det bitre fra grønkål, de syrlige og lidt sød/sur fra granatæble og hele dressingen springer i munden af den perfekte balance mellem noget sødt, cremet, sennep og syrligt (æbleeddike) til sidst
Ketchup, sennep, remoulade, dressing, ost eller hvad du føler for – til denne portion lavede jeg fire med ost (skimmelost), fire med ketchup, fire med sødsennep, fire med stærk sennep og otte uden noget som helst
hvilen sødsennep du køber, vil jeg altid anbefale at smage på maden. Bearnaise dip. Denne lækre bearnaise dip har jeg allerede lavet fire gange i denne sæson