Jeg har bagt disse morgenboller med chiafrø et par gange nu og udviklet lidt på opskriften så de nu både har en sprød skorpe og samtidig er saftige indeni
Rugbollerne er dejlig saftige og smager skønt med en gang smør på eller skiver af banan. Disse lækre rugboller med chokolade er en god snack til om eftermiddagen, når den lille sult melder sig, og du måske også kan mærke et strejf af den søde tand
Pensl bollerne med sammenpisket æg og drys med hasselnøddeflager, birkes og sesamfrø. Bag bollerne i forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 20 minutter Afkøl bollerne på en bagerist. 200 g groft speltmel eller grahamsmel
Rør gæren ud i vandet og tilsæt havregryn, grahamsmel og hvedemel. Jeg elsker hjemmebagte morgenboller, og det er efterhånden blevet mere normalt med friskbagte boller herhjemme i weekendmorgenerne end en tur til bageren
I går bagte jeg disse lækre boller, som på magisk vis blev luftige, saftige og lækkert fyldige. Tilsæt grahamsmel og speltmel og rør det ud i vand/gør/olie-vandet
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Saftige gulerodsmuffins med krydderier. Muffins behøver ikke være søde, og kan også sagens bages som tilbehør eller erstatning for boller til et morgenbord
Du kan evt sætte en bradepande med vand i bunden af ovnen, det gør bollerne mere saftige. - Rør kerner og grahamsmel i og tilsæt hvedemelet lidt efter lidt