Når det er smeltet tilsætter du – lidt efter lidt – eddike og koger inde til en sirup. Historien om “Kyllingen der elskede kaffe og cognac” handler om en kylling, der i selskab med sine gode venner hasselnødder og svampe (og lidt timian og andre gode sager), mere eller mindre drukner sig selv i de to væsker
Vi har inviteret Christians forældre op til pandekager, som vil blive spist med frisk frugt, sirup, hjemmelavet chokoladesauce (opskriften får du nedenfor) og naturligvis marmelade og sukker til dem, der helst vil have den slags
en svampet krydderkage med sirupslag i midten og tyk glasur og en tærte med bærgele og cashewskum. Mange steder endda med vegansk ost eller veganske kødalternativer, som her, hvor jeg får en varm quinoa-salat med “kylling” fra Beyond Meat og grønt
MEN det er det hele værd, hvis du gerne vil spise mindre kød – for smagen i tofuen er fremragende, når den får den kærlige behandling med soyasauce, hvidløg, sirup, risvinseddike og sesamolie – MUMS
I teen er det normalt at putte både marmelade og sirup i – og gerne med rose eller kvæde. Heri tilberedes enten kød, kylling eller fisk med forskellige grøntsager og urter
Til gengæld har de lidt anderledes ting på menuen såsom havregrød med ingefærspocherede rabarber, chorizo/svampetoast samt en yderst vulgær french toast med sirup og bacon
mørk sirup. Når du serverer kyllingespyd, så serverer du mad lige så meget for øjet som for ganen. For kyllingekødet smager ens, hvad end det er gennemhullet med et spyd, eller det er stegt helt