Rul fileterne sammen fra halen og sno en halv skive skinke omkring, så fileten holdes sammen. Bland finthakkede oliven med hakkede basilikumblade og fordel blandingen på rødspættefileterne
6-8 filetter i, da de er ret tynde, hvilket gør dem nemme at tilberede. 2 pangasiusfileter. 4 skiver lufttørret skinke / serranoskinke. Fordel fyldet på fisken og rul den sammen omkring det og kom 2 skiver skinke rundt om fisken. 4 skiver lufttørret skinke
Læg asparges på, læg ost og røget filet over. 2 kyllingebryster uden ben og skind6 asparges (grønne)1 spsk sennep1 spsk olie margarineløgpulversalt peber4 skiver røget filet (havde ikke mere skinke)2 skiver emmentalerRasp krydret med løgpulver, salt, peber og parmesanLæg kyllingen mellem to stykker folie. 4 skiver røget filet (havde ikke mere skinke)
Varm banan er genial til mange ting, prøv den også på pizza med ananas, skinke/kylling i strimler, tomat, champignon, rød peberfrugt og spinat --> så behøves der ikke komme ost på og den smager virkelig fantastisk
Fileterne er fyldt med lufttørret skinke, mozzarella, soltørrede tomater og grøn pesto. Tag en skive parmaskinke, læg en skive mozzarella og nogle soltørrede tomater på og rul stramt sammen
Hver enkelt kyllingfilet deles i to - på langs. Mørbrad med pikantost og serranoskinke. Skinkemignon m. Der kommes en 1/2 skefuld pikantost ovenpå hver filet stykke og et stykke serano skinke rulles rundt om. Mørbrad med pesto, solsikkekerner, basilikum og seranoskinke 1 tsk. 6 stk Skinke - Bayonne, Serrano, Parma. 3 stk Kyllingebryst, filet