Der er noget med jordbærrenes sødme, spinatens syre, fetaens fedme og løgenes bid, der bare spiller. Skyld spinaten, vend den i dressingen, og læg den på et stort fad
Derudover er de fyldt med frisk spinat, små stykker af cremet feta og lækre soltørrede tomater. Ideen fik jeg nede på Kreta her til sommer, hvor vi spiste (lidt for) meget feta og tomater
Dagens ret er en let hverdagsret, hvor man laver en en slags kartoffelpandekage/røsti som bund og ovenpå den kommer man frisk spinat, tomatskiver og til sidst et drys fetaost
Feta-spinat fyldHak spinatblade og chili (efter ønske) og steg det lynhurtigt i olie på en pande. Bland det herefter godt med feta, ricotta, friskrevet muskatnød, salt og peber
Fuldkornstærten er fyldt med tern af søde kartofler, frisk og dampet spinat og små tern af feta. Skyl spinat og damp det i en gryde med låg, til det er faldet sammen
spinat og feta. Den søde, kraftige smag, står SÅ godt sammen med spinaten og det salte salatost. spinat. Spinatbladene skylles og fordeles i en skål/på et fad