Skræl den og skær den i ultratynde skiver på et mandolinjern. Hvis skovbunden om efteråret var mad …. Læg skivernei en lille, dyb tallerken og hæld eddike over sammen med rørsukker
havsaltSvinebrystSkærsvinebrystet over på langs, skær en masse sniti hvert enkelt stykke på kryds og tværs, så det nærmest får guirlandeform men stadig hænger sammen
Lad det bruse af, og smid så rugbrødsskiverne på. Ingrediensertilsvinebrystet. Forberedelsestid. Læg rugbrødet på en tallerken og anret skiver af kød på
Skær kødet (som gerne må være koldt og fra dagen før, fisket op (og optøet selvfølgelig) fra fryseren og den slags – det gør ingen verdens ting) i sy tynde skiver på tværs som muligt
Jeg er en sucker for paneret flæsk med persillesovs, men Tommi er jo ikke så meget til 'sådan noget kød hvor der er fedt på', så vi får det ret sjældent
Server straks efter direkte fra panden. Peppadew i tern efter behov. 8-10 skiver letsaltet svinebryst (gerne kogestykke, det er magrere end stegestykket)