Og det var med denne dessert i hovedet, at jeg bagte denne her kage. nemlig Pærer belle Helena. Pærer, chokolade og mynte - mínder mig om en helt bestemt, måske lidt 80ér agtigt, dessert -. 1 dåse syltedepærer (6-7 halve), i tern. 1 dåse syltedepærer (6
Syltede svampe, rå og stegt blæksprutte, ræddiker, jordskokker og nødder. Til at slutte denne fantastiske middag af blev det en ret af overmodne pærer, pæresorbet og marengs
Skær pærerne i mindre stykker og hæld Amaretto over. Leo og jeg skulle lave dessert. Læg pærerstykkerne oven på nøddefyldet og luk pakkerne, som du lukker en flad forårsrulle
til 4 - 6 personer En lidt tung, men meget blød og lækker dessert. Populære indlæg. ChokoladeMousse. til 4 - 6 personer En lidt tung, men meget blød og lækker dessert