Kokos panna cotta med syltede rabarber og sprød Rawbite I denne dessert får du det syrlige fra rabarber, det cremede fra kokosmælken og det søde fra Rawbite-crumble
Restaurantanmeldelse - Med vennerne på Restaurant Dauphine, Århus. Serveret med syltede agurk og dampet spidskål. Rabarber - Skyr is - Kvan sirup. Den grønne sirup af Kvan gav en rigtig god balance til dessertenGourmet Diner
Restaurantanmeldelse - Med vennerne på Restaurant Dauphine, Århus. Serveret med syltede agurk og dampet spidskål. Rabarber - Skyr is - Kvan sirup. Den grønne sirup af Kvan gav en rigtig god balance til dessertenGourmet Diner
Panna Cotta, gastronomiens svar på påklædningsdukken. Lav den med lakrids, med frisk granatæble i bunden, med karamel eller top den op med limegele, hyldeblomstgele, marinerede blodappelsiner eller syltederabarber, Sukkerheksen