Sommertærtemed spidskål, asparges og sprød bacon. En fantastisk lækker madtærtemed nogle af sæsonens lækre grønsager, spiller rigtig godt sammen med den saltet og røget smag fra baconen
F. o. r. e. t. p. a. u. g. s. i. d. n. k. ø. b. j. l. æ. f. m. J. h. å. ,. y. v. D. S. c. B. P. T. ). (. é. L. O. G. 3. 1. 5. 0. 7. ½. 2. -. 6. K. q. Æ. C. R. /. H. V. M. w. N. E. z. U. 9. I. |. Z
På min maddag lavede jeg en rigtig dejlig dejfri tærtemed kyllingefars og asparges. Et stort tærtefad smøres og farsen fordeles over fadets bund og sider - ligesom en tærtedej
De nye kartofler lader vente lidt på sig, men både de gamle kartofler og de holdbare løg får helt nyt liv i en superenkel tærte – kun med de to grøntsager
I morgen skal vi nemlig have risotto med svampe og asparges, en klassiker herhjemme. Ja, som overskriften lyder, skulle vi i aften have haft en tærtemed laks
De er lavet med inspiration fra en opskrift i AMOs fødseldagsbog, men jeg valgte at pifte dem lidt op (og at bruge en færdig tærtedej, selvom det plejer at være no-go herhjemme)
Tærten er fyldt med mit ynglings tærtefyld. Selvom jeg elsker tærte (og det gør jeg virkelig – se lige her hvor opskrifter der allerede ligger på bloggen), så er det nu rart engang imellem at vælge den nemme løsning, hoppe over hvor gærdet er lavest og bruge en købt bund
midsommertærtemed filodej, asparges og squash. Den dej er supernem at have med at gøre. Du kan bruge enten grønne eller hvide asparges til tærten – eller en blanding