Og der skal fandengalemig ikke gå noget til spilde herhjemme, så der røg tærter på bordet. Efter en omgang tortellini med fløde, figner, spinat og valnødder (opskrift her) var der – sjovt nok – fløde, figner, spinat og valnødder i overskud
En rulle gedeost. Dejen fordeles i en smurt tærteform, og der prikkes med en garffel i bunden. Jeg lavede for nylig denne tærte, da jeg er total fan af alle slags tærter, men gerne ville prøve at lave en sundere udgave
Læg et par spinatblade i bunden af hver tærte og fyld ud med et par skiver gedeost. De er lavet med inspiration fra en opskrift i AMOs fødseldagsbog, men jeg valgte at pifte dem lidt op (og at bruge en færdig tærtedej, selvom det plejer at være no-go herhjemme)
Hak løg og hvidløg, svits det i en gryde, tilsæt lidt hvidvins eddike, lad det fordampe, tilføj de hakkede tomater, smag det til med salt,peber, sukker og oregano, lad saucen reducere lidt
Chevre chaud salat / Tærtemed spinat, karamelliserede løg og gedeost / Græskarsuppe med æbler og gedeost / Salat med dadler og gedeost / Den ultimative toast medgedeost og valnøddepesto
DelRødbedetærtemedgedeost – eller snydetærte, som den også kaldes herhjemme, fordi den er en åben tærte, der ikke kræver noget udrulningsarbejde eller mel i hele køkkenet
Jeg må indrømme, at der efterhånden er en del tærteopskrifter på bloggen, og det er simpelthen fordi, at jeg er lige så vild medtærte, som jeg er medgedeost
Jeg har “kvistificeret” den franske quiche og det er der kommet denne lækre opskrift på fuldkornstærtemedgedeost, søde rødløg, kaki og pekannødder ud af