Denne tærte er nok en af de tærter som bliver bagt oftest herhjemme, hvis man da lige ser bort fra mazarintærte, men det er jo ligesom heller ikke det samme
Det ligger nu godt i fryseren og jeg regner med at bruge det til at lave små tærter af. Søndag formiddag tilbragte jeg i køkkenet og fik bagt en tærte til vores eftermiddagskaffe
Jeg læser til eksamen for tiden, og det kræver lidt sødt til ganen også. Disse lever helt bestemt op til, hvad man lige har brug for, når man sidder med hovedet i computeren konstant og forsøger at få pensum printet ind i hjernen
Så til dig – og alle jer andre græskarfans – her kommer endnu en opskrift. Jeg havde lidt af hvert, og det blev til denne grove tærte med inspiration fra det sydstatslige køkken
Når dejen til bunden er trykket helt fint ned og fordelt puttes formen i fryseren. Denne suveræne peanut butter mousse tærte serverede jeg i går til Mad med Medfølelses julefrokost, og den var godt nok populær
ægget til sidst. Fjern derefter staniol og ris og giv bundene et par minutter mere til de er gyldne. Jordbær skylles og kvartes og stilles på køl som det første
Men den eneste måde at få det afgjort på er jo ved at smage sig frem Lige nu har jeg resterne i fryseren og glæder mig virkelig meget til, at de på et tidspunkt bliver til træstammer eller romkugler
Jeg havde både dej og mazarinmasse til overs, så det valgte jeg at fryse ned til fire små mazarintærter - ubagte - som så kan hives op af fryseren, bages og gøre en dag ud i fremtiden lidt sødere