Kom Noilly Prat på, og lad alkoholen koge fra inden fløde og fond tilsættes sammen med svampene. 15 minutter + 1 lille times i blød for svampenes vedkommende. 15–20 g tørredeKarlJohan-svampe opblød i vand. flødesauce, karljohan, kylling 2 personer. 1 lille times i blød for svampenes vedkommende. 20 g tørredeKarlJohan-svampe opblød i vand
De tørredesvampe hældes i et krus og dækkes med kogende vand. Jeg har en frygtelig svaghed for svampe og asparges, hvorfor asparges altid havner i indkøbskurven, selvom det er udenfor sæsonen
Se også opskrift på risotto med tørredeKarlJohansvampe. Fest i jagthytten. Risotto med skovduer er en lidt krævende ret i forhold til så mange andre typer af risotto, som ellers ofte er hurtige at lave
Tørredesvampe (fx kantareller, KarlJohan). Der er jo mange måder at tilberede risotto på, men da jeg nu i forvejen havde en pose blandede tørredesvampe liggende, så var det jo oplagt med en svamperisotto
Første hovedretEntrecot / shiitakesvampe / skalotteløg / syltede svampe & forårsløg / svampebouillonShiitakesvampene ristes af på en tør pande, eller med lidt smør
Opskrift på Risotto. Opskrift på jordbær/rabarbertrifili. Smør til stegning2 løg2 fed hvidløg4 dl risottoris2 dl hvidvin4 dl vand1 glas tørredeKarlJohansvampe (lægges i blød 45 min. 1 glas tørrede
Tørredesvampe, f. Man kan bruge friske svampe, gerne flere slags - stor parasolhat, vilde champignons, parykblækhat, KarlJohan, foranderlig skælhat eller dyrkede champignons