Hvis jeg har tid til det, synes jeg, det er skønt at nørde mig frem til den helt perfekte pizzadej og servere en syv rettersmenu i form af forskellige pizzaer
De tre små retter som vi fik til aften var alle med til at få ryddet lidt ud i køleskab og fryser. Aftenens menu er lige som vi elsker det, nemlig, en rigtigt omgang snackmad
buffet-morgenmad og trerettersmenu om aftenen. på Hotel Aloe i Skala Potamias i tre uger. Jeg har dog fået en “hang” til det græske og jeg er igen-igen (og endnu mere igen) den ansvarlige mad-koordinator der sørger for, at der er styr på opskrifter, madplaner, madhold, råvarer osv
Det kan selvfølgelig godt virke lidt trist, at vi er så langt bagefter, men samtidig er det vildt opmuntrende, at der findes steder som NYC, som går forrest og viser vejen
Til daglig arbejder jeg på min næste kogebog og alt det, der følger med at have tre børn. I det følgende kan du se, hvad menuen tyspisk står på i min veganske børnefamilie
En italiensk menu er hovedsageligt inddelt i fire dele – antipasti, primi, secondi og dolci – mens vi i norden normalt inddeler vores menu i tre dele – forretter, hovedretter og desserter
Det var ikke for at besøge mine forældre på dette ukristelige tidspunkt for de er nemlig ikke hjemme, da de passer min bror og svigerindes tre unger i København
Hjemme hos os, er vi ihvertfald alle tre helt vilde med dem. Derfor glæder jeg mig nu rigtig meget til weekenden, hvor vi ikke har de store planer, men bare skal hygge en masse, og hvor menuen blandt andet står på tapas, som jo er mad, man virkelig kan sidde længe og nyde og hygge omkring
Vores tredje dag. Skønne Acrodicia (på billedet ovenfor ved siden af mig) lærte os om alle grundopskrifter og råvarer på bedste thailandske manér, og herefter kom May Kaidee og skruede op for gasblussende – så skulle der svitses
Vi skal ud og spise treretters i forbindelse med Dining Week. Dining week er Copenhagen Food og San Pellegrino, der sammen har samlet en masse gode restuaranter til restaurant festivalen ‘Dining Week’, som finder sted i hele uge 7 og i år bliver afholdt for sjette år i streg. Konceptet går ud på, at alle restauranterne sammensætter en skøn 3 rettersmenu, som du sammen med en flaske Pellegrino kan nyde for 200 kr