Vi brugte et super smart belgisk vaffeljern til at lave vores vafler på, men hvis du ikke har sådan et, kan et almindeligt et sikkert også klare tricket
Steg dem i et varmt vaffeljern – enten som belgiske eller hjertevafler. For et par uger siden inviterede jeg to søde veninder over til sen morgenmad bestående af disse sunde vafler med æble og kanelcreme
Indtil for nyligt har jeg set vafler som noget sødt og syndigt, men efter jeg fik mit nye vaffeljern i julegave er jeg begyndt at lave en masse grove og sunde belgiskevafler
Bag dem som vafler i et vaffeljern (hjertevafler eller belgiskevafler – jeg bruger dette). Det er tid til weekend, afslapning og vafler med marcipan, mascarponecreme og bær
Varm vaffeljernet op til høj varme (du kan både bruge belgisk eller almindelig hjerte-vaffel form), pensl evt med en smule olie og bag så vaflerne, til de er sprøde og gyldne
I første omgang har jeg taget brug i vaffeljernet, der laver lækre, tykke, belgiskevafler. Som I måske husker, stod mit gamle vaffeljern af i sommers, og siden da har der ikke været vafler på bordet hjemme hos os