Forberedelsestid. Tilberedningstid. 10 minutter. 10 minutter. 100 g valnødder 1 øko-citron 1/2 dl sirup (jeg brugte en sukkerrørssirup, som har en meget kraftig smag – sådan nærmest brun farini flydende form, men med flere smagsnuancer som nødder og træ) 1 bakke blandede salater 6 skiver [. 1/2 dl sirup
Herefter tilsættes æg og sirup, og massen piskes lys og luftig. Men jeg må indrømme, at selv efter flere forsøg forblev deres oatmeal raisincookies med valnødderminfavorit
Piskolie, eddike, sirup, salt og peber sammen til en dressing og kom den over salaten. Det søde (granatæble, æble) det sure (eddike) det salte (salt), det bitre (rucola) og umami (ristedevalnødder)
toppe salaten af med ristede pekan- eller valnødder. sirup. Mens jeg skriver det her indlæg går det utrolige op for mig … Jeg tror faktisk, det her er min første salat
- Her nogle lækre svampede brownies spækket med valnødder og skumfiduser. Ja, det er længe siden jeg har lavet et indlæg - men der er skam en god forklaring
Tilsætingefær, salt, de hakkede valnødder og sukker til melet og rør rundt. lys sirup. Disse lækre krydrede småkager et virkelig lækkert supplement til aftenkaffen