Blend fersken, æg, æggehvide, salt samt vanille til en homogen masse i en minihakker. Til alle de skønne mennesker som følger min blog på Facebook samt Instagram, har denne opskrift været en af dem, jeg har glædet mig allermest til at dele
Alt i alt får du til sidst en dejlig smag af jul, med krydderierne kanel og vanille. Ønsker du mere protein i din opskrift, kan du erstatte mere af mælken med æggehvide, hvorpå proteinindholdet optimeres yderligere
Vanillecremen kan du finde opskriften på lige her. Samtidig er smagen dejlig sød, takket være banan og vanille, og de toppes her med en dejlig portion hjemmelavet vanillecreme, samt optøet hindbær, som giver en dejlig frisk "hindbær sauce"
toppet med friske hindbær og min opskrift på sund proteinrigvanillecreme (opskriften finder du her. Vand for resten, til at få det hele til at hænge lidt sammen (det skal ikke være svøbt i vand, men blot lige have lidt væske så det kan suge smag til sig fra kanel og vanille)
Lav isen, der er ret proteinrig, da den laves på frossen moden banan, vanille og kvark / skyr (kvark giver en bedre konsistens, og med samme proteinindhold)
Kvark er, i den seneste tid, blevet et mere og mere brugt produkt i mine opskrifter, da jeg bruger den til min sunde og proteinrige udgave af en vanillecreme, som har indgået i mange opskrifter
Den kan også serveres som dessert, hvor du servere en frisk vanille eller anden is til. Her serverede jeg denne opskrift sammen med "skyr med bananasplit-smag - serveret med et frækt twist", som du snart kan finde her på bloggen