Varmchokolade er en fantastisk opfindelse og variationerne er endeløse. Pisk fløden til let skum sammen medkanelen og vip den forsigtigt over chokoladen
Varm det langsomt op og rør i det med jævne mellemrum. Jeg vil sige at det er en krydret chokoladecreme og hvis man kan lide kanel sammen medchokolade og vanille er den sikkert fin, men jeg synes at den blev lidt for vammel
Varm det langsomt op og rør i det med jævne mellemrum. Jeg vil sige at det er en krydret chokoladecreme og hvis man kan lide kanel sammen medchokolade og vanille er den sikkert fin, men jeg synes at den blev lidt for vammel
Jeg er utrolig stolt – sådan helt ind til benet – over mit samarbejde med Callebaut® Chokolade. Nu beskæftiger jeg mig jo primært med det søde køkken, og her er nogle idéer til, hvad du kan kombinere Ruby med for at opnå gode resultater
Efterår er lig med æbler, kanel i en lækker varm blanding. Bland alle de tørre ingredienser sammen med æg og det afkølede smør, til dejen bliver til en tyk cremet konsistens
De her muffins slår benene væk, gør knæene bløde, og kalder på en varm kop te i hyggebelysning. Æble og kanel er en solidt makkerpar her i efterårskulden, og de har nu fået sødt besøg af den hvide chokolade, der bidrager med en karamelliseret sødme
Tag gryden af varmen, hæld massen i en røremaskine med piskeris og pisk massen i ca. Min helt egen opskrift på saftig og sød hjemmelavet fudge medkanel, chokolade og hasselnød
Tag peanutbutter frem – hvis det ikke er flydende, kan du varme det en smule i mikroovnen eller i en lille ovnfast skål (eller hjemmelavet skål af sølvpapir, som jeg måtte ty til) i ovnen
Chokoladen kan ikke genvarmes, men rester kan evt. Her bliver den serveret i glas med skyr og frosne jordbær, der kort er varmet op i mikrobølgeovnen og toppes med vanillecremen
en kop dejlig varm kakao. Server bollerne lune med smør og en god kop kaffe eller evt. Kanel er ofte noget vi putter i kagerne eller ovenpå risengrøden, men hvorfor ikke også komme det i brødet
Pas på med at mælken ikke bliver for varm. kanel. Lørdag eftermiddag blev blandt andet brugt på at bage disse lækre fastelavnsboller med marcipanremonce og mørk chokolade, mens Esther tog sig en middagslur i barnevognen
Jeg serverede kagen på paptallerkener og i servietter, da vi var i Tivoli til deres juledecember arrangement - så vi drak varm plantemælks kakao til jeg også havde med hjemmefra - for det var koldt og meget hyggeligt
De er både lækre når de lige kommer ud og er lune, hvor bollen samt chokoladen er dejlig varm og det hele grattes godt til af den smeltet chokolade - specielt ens læber