Den traditionelle varmekartoffelsalat er dog nok i højere grad skiftet ud med koldkartoffelsalateller en varm med hvidvin og friske krydderurter eller lignende
Men efter at have været i syv butikker og kigget efter de kulbriketter, som vi gerne vil bruge til vores grill (sådan nogle, der er hurtigt klar og ikke er varme i flere timer), måtte vi erkende, at det ikke var til at opdrive
Herefter hældte jeg det varme vand ud og puttede koldt vand i gryden for at køle kartoflerne ned. Lørdag havde ham den dejlige og mig aftalt af vi skulle grille lækre frankfurter pølser og dertil så fik jeg ideen at lave min egen koldekartoffelsalat
Frikadellerne serveres lune og kartoffelsalatenkold. Til gengæld er der heller ikke noget jeg elsker mere end en rigtig god hjemmelavet kartoffelsalat og så især når der serveres en omgang hjemmelavet frikadeller til
Skinken kan serveres varm, lunken ellerkold. Hakket hårdkogt æg, finthakket løg, bladselleri skåret i strimler på tværs og finthakket syltet agurk tilsættes og blandes med kartoflerne
Vend kabånajerne i rasp og steg dem ved god varme på en pande med rigeligt olie og vegansk smør. Server med klassisk tilbehør eller, som jeg foretrækker, med en grøn salat og en frisk kartoffelsalat
Før jeg starter dagens indlæg, vil jeg gerne sende en varm tak ud til alle jer, der har sendt mig søde, støttende hilsner her på bloggen og på Facebook efter mit seneste indlæg
Jeg skal selv snart til at begynde på studie, og jeg ved, at I er flere derude, der skal det samme og/eller ønsker inspiration til madpakke og frokost til jer selv eller andre i familien
Både varm og kold laks passer perfekt til. Bland rygeost, mayo og creme fraiche sammen – Rygeosten kan godt klumpe lidt, så rør med en gaffel eller et mini piskeris